Oferte locuri de munca top

Contracte de 450 mil euro, evaluate cu 35% in crestere

Licitația pentru contracte cu o valoare estimată de peste 450 milioane de euro a fost reluată astăzi, după ce valoarea totală a fost majorată cu circa 35%.

Prima licitația, lansată în urmă cu patru luni, a fost anulată pe motiv că au existat ”abateri grave de la prevederile legislative ce afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului”.

Procedura de achiziție publică a fost inițiată de către Primăria Sectorului 3 și vizează

”Lucrări de creștere a eficienței energetice la blocurile de locuințe din Sectorul 3”.

Valoarea estimată a acordului cadru este de peste 2,22 miliarde lei fără TVA, iar în prima licitație valoarea era de peste 1,65 miliarde lei fără TVA.

În cadrul acestui contract-cadru vor fi atribuite 66 de contracte subsecvente pe o perioadă de patru ani.

Atribuirea contractelor subsecvente încheierii acordului-cadru se va face fără reluarea competiției, respectiv în cascadă.

Criteriul de atribuire a acestui contract este „cel mai bun raport calitate-preț”, iar factorii de evaluare a ofertelor sunt: prețul ofertei (60%), propunerile tehnice (10%), demonstrarea unei metodologii de lucru (20%), garanția tehnică a lucrărilor (10%).

Pe lângă această licitație, amintim faptul că Primăria Sectorului 3 mai are două mari licitații în derulare, anume:

* Servicii de consultanță tehnică și dirigenție de șantier – contract cu o valoare estimată de circa 42 milioane lei fără TVA; termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 octombrie 2021,

* Servicii de proiectare pentru construcţii noi, demolări și extinderi privind construcții civile, sisteme rutiere și spații verzi – contract cu o valoare estimată totală de peste 65 milioane lei fără TVA cu termenul limită  pentru depunerea ofertelor pe 15 octombrie 2021.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus