Oferte locuri de munca top

Contracte de 175 mil lei, semnate pentru retele de apa-canal in Ilfov

Au fost semnate încă două mari contracte de execuție pentru lucrări de apă-canal.

Acestea au o valoare cumulată de 175 milioane de lei și vizează lucrări în comune

din județul Ilfov. (atașat companii implicate)

Astfel, rețeaua de distribuție din Ciolpani va fi extinsă cu 45 de kilometri, iar rețeaua de canalizare va fi extinsă cu 77 de kilometri. De asemenea, se vor face și 24 de stații noi de pompare apă uzată.

Contractul are o valoare de peste 77 milioane de lei, fără TVA, și o durată de execuție de 32 de luni.

Contractul pentru Petrăchioaia, Cernica și Glina prevede extinderea rețelei de distribuție cu 70 de kilometri, extinderea rețelei de canalizare cu 51 de kilometri. Totodată, vor fi realizate 45 stații de pompare ape uzate și vor fi făcute supratraversări (autostrăzi, centura, râuri și căi ferate). Durata contractului este de 35 de luni.

Valoarea contractului este de 98 de milioane de lei, fără TVA.

Aceste contracte fac parte din cel mai important proiect al județului Ilfov- Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, cofinanțat cu bani europeni. Valoarea totală a proiectului este de 419 milioane de euro pentru apă și canalizare în 20 de localități.

Până acum au fost semnate, în total, nouă contracte. Alte patru sunt în curs de atribuire, pentru reabilitare și extindere apă-canal în Jilava, stații de epurare, gospodării de ape și aducțiuni în mai multe localități. Gospodăriile de ape sunt, practic, puncte de lucru, unde se stochează apa potabilă și unde se află panoul de control al distribuției apei.

 

Login Required

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2022

Sus