Oferte locuri de munca top

Contract semnat pentru proiectarea Drumului Vamii

A fost semnat contractul pentru elaborarea documentației tehnico-economice a Drumul Vămii, pentru întocmirea expertizelor tehnice, a studiului de fezabilitate completat cu elemente de DALI pentru obiective mixte de investiție, a proiectului tehnic, obținerea de avize, acorduri și autorizație, dar și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada realizării investiției.

Contractul a fost semnat între Consiliul Județean Botoșani și ofertantul unic Proiect-Construct Regiunea Transilvania.

”Drumul Vămii” leagă localitățile Hănești, Vlăsinești, Săveni, Drăgușeni, Coțușca și Rădăuți-Prut și asigură conectivitatea directă prin vama transnațională Rădăuți-Prut cu Republica Moldova.

Prin acest proiect vor fi modernizați 48,829 kilometri prin intermediul unei finanțări de aproximativ 40 de milioane de euro din Programul Operațional Regional 2021-2027.

La procedura de achiziție publică au mai participat încă patru ofertanți:

* Ofertant unic: NV Construct S.R.L.,

* Ofertant unic: SC Explan SRL,

* Ofertant unic: Drum Pod Invest,

* Asociere: Tehno Consulting Solution (lider), Specialist Consulting SRL.

Contractul cu o valoare estimată de circa 3 milioane de lei a fost atribuit în baza criteriului „cel mai bun raport calitate-preț”.

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Elena Federovici, a declarat: „Prin Drumul Vămii vom moderniza 7,5% din întreaga rețea de drumuri județene a Botoșaniului, iar dacă adunăm aici și cei peste 106 kilometri din Drumul Strategic vom ajunge la un sfert din totalul rețelei de drumuri județene.”

Blocuri cu 240 de locuinte intra in constructie

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie 2022

Sus