Oferte locuri de munca top

Contract semnat pentru lucrari la retelele de apa si canalizare din Ilfov

Patru comune din județul Ilfov vor beneficia de retele de apă și apă uzată. Aceasta pentru a fost semnat contractul pentru realizarea proiectelor de investiții ce vizează dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, comunele Ciolpani, Gruiu, Moara Vlasiei și Petrăchioaia.

Durata de execuție a lucrărilor este de 36 de luni de la data ordinului de începere, iar valoarea contractului este de 35.898.847 lei fără TVA.

Finanțarea se va face prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM 2014-2020).

Firma care se va ocupa de proiectare și execuția lucrărilor este Coral SRL.

Cu ce preturi achizitioneaza o primarie materiale si utilaje de constructii

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a declarat: ”Contractul de lucrări cuprinde atât proiectarea proceselor tehnologice, cât și proiectarea de detaliu și execuția construcțiilor civile, a instalațiilor mecanice, electrice și de automatizare, inclusiv furnizarea și montarea echipamentelor aferente, pentru extinderea gospodăriilor de apă (incluzând și sursele) și a aducțiunilor.

Concret, documentul stabilește construirea de noi gospodării de apă sau modernizarea celor existente. O gospodărie de apă reprezintă stația unde sunt instalate toate echipamentele necesare pentru înmagazinarea apei, tratarea și pomparea ei către consumatori. Surse sunt forajele de mare adâncime, iar aducțiunile reprezintă rețelele care leagă forajele de stații.”

Sus