Oferte locuri de munca top

Contract semnat pentru construirea unei unitati spitalicesti

A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de construire a unei clădiri noi pentru Secția de Pneumologie și Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Această secție va beneficia de o clădire complet nouă structurată pe 3 niveluri.

Investiția a fost parafată prin semnarea unui contract între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Naţională de Investiţii C.N.I. S.A. și antreprenorul Asocierea Terra Gaz Construct & Tehnoplus Medical SRL.

Președintele Consiliului Județean Harghita, Csaba Borbely a declarat: ”Ne așteptăm ca obiectivul privind construirea unui nou Spital de Pneumologie și Boli Infecțioase să fie realizat până la sfârșitul anului 2025”.

Durata de execuție a obiectivului este de 36 de luni din care 6 luni pentru proiectare și 30 luni pentru executarea lucrărilor. Obligația terminării lucrărilor branșamentelor la infrastructura tehnico-edilitară cade în sarcina Consiliului Județean Harghita.

Cui va fi atribuit contractul de constructii, de peste 3,6 mil euro

Contractul pentru Proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru realizarea unei clădiri noi pentru secțiile Pneumologie și Boli infecțioase la Spitalul Județean de Urgență Miercurea-Ciuc a avut o valoare estimată de peste 47 milioane de lei fără TVA.

Pentru acest contract au depus oferte:

  1. Asocierea: Viaduct (lider), MTA Structural Engineers, Pacic-Proiectare și Antrepriza Constructii Industriale si Civile, Popaescu & Co, Daroconstruct, Heba Via Cons
  2. Asocierea: Clean Prest Activ SRL (lider), Proiect-Construct Regiunea Transilvania, T Dancor Romconstruct, Axa Trans Construct, Luxuria Aedificium SRL,
  3. Asocierea: Drum Asfalt (lider), Grup Constructii Est S.A., Poliart, Drumuri Bihor, Struktoplan,
  4. Asocierea: Ovi Architecture & Engineering (lider), Midas Antrepriza Constructii SRL, Ovi Construction&Real Estate, Idecon S.A.U. Zaragoza, Niliten Constructii SRL, Atlas Consulting & Proiect,
  5. Asocierea: Kesz Constructii Romania (lider), SDC Proiect,
  6. Asocierea: Terra Gaz Construct (lider), Tehnoplus Medical.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus