Solplanet x AeroFix

Contract semnat de aproape 72 mil lei pentru sistemul de apa si canalizare

A fost semnat contractul de extindere a sistemului de canalizare și de alimentare cu apǎ pentru peste 10 localități din județul Sălaj.

Ieri, la sediul CJ Sălaj a avut loc semnarea contractului de lucrări ce vizează “Extinderea sistemului de alimentare cu apǎ în zona Şimleu Silvaniei – Bobota şi extinderea sistemului de canalizare în aglomerarea Sǎrmǎşag”, derulat de Compania de Apă Someș SA.

Contractul a fost atribuit asocierii de firme formată din Teoval & Co SRL, Lucy Star SRL, Hidroterm SA, Abc-Con International SRL și Casrep SRL. Această asociere a depus singura ofertă din cadrul procedurii de atribuire a acestui contract.

Astfel, vor fi înființate rețele de apă în localități din patru comune din județul Sălaj, respectiv Cristelec, Doh, Măeriște, Giurtelecu Șimleului, Uileacu Șimleului, Mălădia, Sărmășag, Bobota, Derșida, Zalnoc, Camăr.

Rețele de canalizare menajeră vor fi înființate în Sărmășag, Derșida și Bobota.

Durata de execuție a contractului este de 21 luni.

Contractul are o valoare de aproape 72 milioane lei, fără TVA, fiind finanțat în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Acesta este contractul cu cea mai mare valoare dintre dintre toate contractele adjudecate până în prezent pentru realizarea de rețele, în mediul rural.

Până în momentul de față, în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, s-au mai semnat contracte de lucrări pentru zonele:

* Zalău – extinderi, Jibou, Cehu Silvaniei, Șimleu Silvaniei;

* zona Vârșolț – Crasna – Ban – Cizer;

* zona Hida – Sutoru și Romita – Bogdana;

* zona Surduc – Cristolț – Băbeni – Letca – Lozna.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus