Oferte locuri de munca top

Contract semnat, de 107 mil lei, pentru retele de apa-canal din Vaslui

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în 4 UAT-uri din județul Vaslui: Muntenii de Sus, Tanacu, Văleni și Ferești.

Valoarea contractului este de peste 107 milioane de lei.

Finanțarea va fi realizată din fonduri europene prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Acest contract face parte din Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Vaslui.

Lucrările în cele 4 UAT-uri vor fi executate de asocierea de firme Nomis 2003 SRL – Global Ports’s Services SRL – Nomicris Construct SRL – Diluca Project SRL – Nompelet SRL.

Durata contractului este de 56 de luni, din care 20 de luni este durata de execuție.

La procedura de achiziție publică a mai depus ofertă și asocierea de firme Daroconstruct (lider), Gironap Prod, Geprocon S.A.

O singura oferta pentru lucrari ingineresti de 18 mil euro

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat: „Pasul cel important a fost făcut. Dacă am ajuns și la semnarea primelor contracte de execuție a lucrărilor din cadrul acestui proiect, asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun și sperăm că vor înțelege toate UAT-urile care e necesitatea acestor investiții, asigurând cofinanțarea, fiindcă nu sunt scutite de anumite contribuții. Vor trebui să facă niște eforturi financiare destul de mari.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus