Oferte locuri de munca top

Contract pentru reteaua de apa, semnat dupa doua licitatii anulate

După două licitații anulate pentru atribuirea contractului de reabilitare și extindere a rețelei de apa-canal din Jilava, județul Ilfov, acesta a fost semnat.

În prima licitație, cea din 2020, valoarea estimată era de 44,5 milioane lei, iar în cea de-a doua, din 2021, valoarea estimată era de 54,42 milioane lei fără TVA.

În SEAP nu mai apare și cea de-a treia licitație, dar operatorul Apă-Canal Ilfov S.A a anunțat că a atribuit contractul în valoare de 72.275.256 lei lei fără TVA, asocierii Salubris Waste Management S.R.L. (lider) – AVVA Construct TRD S.R.L. – Consorzio Stabile EBG Group.

Durata preconizată de execuție a lucrărilor este de 25 de luni de la data ordinului de începere, la care se adaugă 36 de luni, perioada de notificare a defectelor.

Contractul R-02 „Reabilitare si extindere rețele alimentare cu apă, rețele de canalizare, stații de pompare apă uzată în Jilava“ include realizarea următoarelor lucrări:

* Extindere rețea distribuție Jilava: 26 km

* Conducte refulare: 9 km

* Extindere rețea canalizare Jilava: 26 km

* Stații noi de pompare apă uzată Jilava: 11 buc.

Contract de peste 16 mil euro, atribuit pentru eficientizare energetica

Contractul se subscrie Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014 – 2020, cel mai mare proiect de investiții din istoria județului Ilfov, derulat de către societatea Apă-Canal Ilfov S.A.

Proiectul este cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM).

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus