Oferte locuri de munca top

Contract de peste 11 mil euro pentru doua cladiri rezidentiale

A fost semnat contractul între un mare dezvoltator imobiliar și un antreprenor din domeniul construcțiilor pentru realizarea lucrărilor necesare în ultima etapa a procesului de construcție, și anume livrarea la cheie.

Contractul a fost încheiat recent și are o valoare de peste 11 milioane de euro, echivalentul a peste 55 milioane de lei.

Astfel, o societate în cadrul căreia Impact Developer&Contractor este asociat majoritar, Bergamot Developments Phase II SRL, a încheiat cu BTD Construct & Ambient SRL un contract de antrepriză. Acesta are ca obiect executarea de către antreprenor a lucrărilor de construcții, instalații și montaj de echipamente necesare în vederea finalizării și livrării „la cheie” a proiectului Luxuria Domenii Residence faza B. Este vorba despre clădirile D3 și G2 din acest proiect.

Valoarea contractului este de 11.627.216 euro plus TVA .

Potrivit datelor făcute publice, în primele trei trimestre ale anului trecut, societatea Impact SA a vândut un număr de 210 locuințe (apartamente și case, plus parcările și terenurile curte aferente pachetului) și 20 locuri de parcare. Apartamentele vândute în trimestrul III al anului trecut au totalizat o suprafață construită de 19.172 mp, cu 45% mai mare decât cea a locuințelor vândute în trimestrul III al anului precedent.

Tot în această perioadă, pentru proiectul Luxuria a fost continuată dezvoltarea / construcția pentru primele două faze ale proiectului, estimat a fi finalizat în anul 2019/2020 (232 apartamente – în trimestrul IV al anului 2019; 268 apartamente – în trimestrul III 2020, estimativ).

 

 

Citiți și:

Proiect imobiliar de peste 20 mil euro in provincie

Sapte blocuri cu 12 etaje vor fi construite in cadrul unui amplu proiect

Extindere a capacitatilor de productie si depozitare cu peste 3 mii mp sc

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus