Oferte locuri de munca top

Contract de 22 mil euro, semnat pentru extinderea retelelor de apa

Un important contract pentru execuția lucrărilor de extindere a rețelelor de apă a fost semnat ieri pentru o valoare de circa 22 milioane de euro.

Contractul este pentru un proiect cofinanțat din fonduri nerambursabile europene.

Autoritatea contractantă – Județul Ilfov – a atribuit contractul de execuție a lucrărilor pentru extindere reţelelor de alimentare cu apă, a reţelelor de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Cornetu, Ciorogârla, Domnești, asocierii Asocierii GPI Building Logistic SRL – Montin SA – Agromec Vlad Tepes S.R.L.

Valoarea contractului este de 77.960.366 lei fără TVA.

Contractul include realizarea următoarelor lucrări la infrastructura publică de alimentare cu apă şi de canalizare din localitățile Cornetu, Ciorogârla, Domnești:

  1. Extindere rețea distribuție Cornetu – 19,13 Km
  2. Reabilitare rețea canalizare Cornetu – 0,603  Km
  3. Extindere rețea canalizare Cornetu – 25,925 Km
  4. Stații noi de pompare apă uzată Cornetu – 10 buc
  5. Extindere rețea distribuție Ciorogârla – 31,318 Km
  6. Extindere rețea canalizare Ciorogârla – 28,097 Km
  7. Stații noi de pompare apă uzată Ciorogârla – 13 buc
  8. Extindere rețea distribuție Domnești – 19,835 Km
  9. Extindere rețea canalizare Domnești – 27,711 Km
  10. Stații noi de pompare apă uzată Domnești – 18 buc

De asemenea, presupune execuția construcțiilor civile, a instalațiilor mecanice, electrice și de automatizare, inclusiv furnizarea și montarea echipamentelor aferente, în scopul reabilitării şi extinderii reţelelor publice de alimentare cu apă, a reţelelor publice de canalizare şi a staţiilor de pompare apă uzată, în conformitate cu cerinţele, impunerile şi restricţiile specificate în documentația de achiziții.

Durata de execuție a lucrărilor este de 35 de luni de la data ordinului de începere, la care se adaugă 36 de luni, perioada de notificare a defectelor.

„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014 – 2020“ este cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM).

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus