Oferte locuri de munca top

Contract de 13 mil euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apa

A fost semnat al unsprezecelea contract de lucrări, din cadrul proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare.

Contractul de lucrări are valoarea de 13 milioane de euro (63.981.095 lei fără TVA) și vizează extinderea sistemului zonal de alimentare cu apă Satu Mare, către Medieșu Aurit, Romănești, Băbășești, Odoreu, Decebal, Doba și a sistemului de canalizare în aglomerările Dorolț, Satu Mare, Vetiș, Doba și Medieșu Aurit.

Apaserv Satu Mare S.A. a semnat acest contract cu Asocierea Dimex 2000 Alex SRL.

Durată de execuție a lucrărilor este de 23 luni, la care se va adăuga o perioadă de garanție de 36 de luni.

Lucrările vor consta în:

– construirea conductelor de aducțiune între localitățile Mărtinești-Medieșu Aurit, respectiv între localitățile Satu Mare-Decebal, pe o lungime totală de 18,4 km,

-construirea unei gospodării noi de apă în localitatea Medieșu Aurit,

– extinderea rețelei de alimentare cu apă în localitățile Medieșu Aurit, Băbășești, Romănești, Decebal și Doba, pe o lungime de aproximativ 38,1 km cu 1486 branșamente, respectiv

– extinderea rețelei de canalizare în localitățile Medieșu Aurit, Românești, Decebal, Doba, Petea și Apateu, pe o lungime de aproximativ 50 de km cu 1996 racorduri. Totodată, vor fi construite 21 de stații de pompare pentru ape uzate cu aproape 16,8 km de conductă sub presiune aferentă stațiilor de pompare.

Contractul face parte din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare/Regiunea Nord-Vest, în perioada 2014-2020”, derulat de Apaserv Satu Mare S.A. prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Acesta are o valoare totală de 990.485.533 lei (fără TVA), din care finanțarea nerambursabilă (Fondul de Coeziune al Uniunii Europene și bugetul de stat) este în valoare de 901.356.596,62 lei.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus