Oferte locuri de munca top

Continua licitatia pentru SF-ul unui drum de mare viteza

Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate în vederea construirii unui drum de mare viteză, ce face legătura dintre două orașe din nordul țării, este mai aproape de atribuire.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că a fost reluată licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent construcției drumului de mare viteză Baia Mare – Suceava.

CNAIR a ridicat suspendarea procedurii „Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de mare viteză Baia Mare – Suceava: Lot 1 Baia Mare – Bistrița, Lot 2 Bistrița – Vatra Dornei și Lot 3 Vatra Dornei – Suceava”.

Aceasta după ce a fost publicat răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la termenul limită menționat în cadrul documentației de atribuire.

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost stabilit noul termen limită de depunere al ofertelor până la data de 6 februarie 2020.

Valoarea estimată a procedurii este de 53.508.132 lei fără TVA, din care 19.415.185 lei fără TVA pentru Lotul 1, 16.497.789 lei fără TVA pentru Lotul 2 și 17.595.156 lei fără TVA pentru Lotul 3.

Durata fiecarui contract este de 18 luni din care 14 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate și 4 luni pentru asistența tehnică necesară elaborării documentațiilor pentru lansarea licitațiilor de lucrări.

 

 

Citiți și:

Cu cat ar putea creste tarifele pentru manopera, in acest an

Patru blocuri vor fi edificate in etapa a doua a unui proiect dezvoltat pe 2 ha

350 de apartamente vor fi construite in urmatoarea faza a unui amplu proiect

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus