Oferte locuri de munca top

Construirea unei noi parcari supraetajate va intra in licitatie

Urmează să fie demarată în perioada următoare procedura de licitație pentru atribuirea serviciilor de proiectare și a lucrărilor de execuție a unei parcări supraetajă cu spaţiu comercial la parter, pe locul pieţei agroalimentare în cartierul Nufărul din municipiul Oradea.

În acest moment, se realizează studiul de fezabilitate.

Primăria Oradea demarează acest proiect ca urmare a necesității de a suplini locurile de parcare desființate odată cu modernizarea bulevardului Nufărul-Cantemir.

Noua parcare va avea demisol, parter și patru etaje, iar la nivelul parterului, va exista și un spațiu comercial de 1.766 de mp.

Pentru a putea să-și continue activitatea, comercianții vor fi mutați în alte piețe (Piața Decebal, Piața Cetate), unde sunt spații disponibile.

„Prin modernizarea b-dului Nufărul-Cantemir au fost desfiinţate foarte multe locuri de parcare, așa că, pentru a asigura locurile de parcare necesare celor care parcau în zona respectivă, am încheiat un contract cu o firmă din Oradea pentru realizarea unui studiu de fezabilitate privind construcţia unei parcări auto supraetajate cu 335 de locuri, din care 4 pentru persoanele cu dizabilităţi şi 6 pentru maşinile electrice. Piața respectivă se desființează pe perioada lucrărilor, iar după finalizare vom decide ce se va întâmpla cu spațiul comercial care va fi realizat”, a declarat primarul Florin Birta.

Investiția se ridică la 26,5 milioane de lei fără TVA, cu o durată de execuție a lucrărilor de 12 luni.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus