Oferte locuri de munca top

Constructorii europeni mizeaza pe „austeritatea smart”

2142.JPG Constructorii europeni doresc trecerea de la austeritatea oarba impusa de criza economica la un timp de austeritate smart.
Pentru o crestere si dezvoltare durabila tarile Uniunii Europene au nevoie de investitii in locuinte accesibile ca pret, in economisirea energiei si constructii verzi, servicii publice si infrastructura de transport, energie, apa si telecomunicatii, potrivit concluziilor inaintate catre Parlamentul European de constructorii europeni, in urma intalnirii anuale de la Berlin.
Astfel membrii Federatiei Europene a Constructorilor (FIEC) considera ca finantarea ar trebui suplinita de organisme financiare specializate pentru consumatorii casnici si pentru intreprinderile mici intr-o perioada in care lichiditatile sunt o problema. Pentru statele care investesc in infrastructura constructorii cer un plan flexibil de investitii.
Constructorii europeni solicita Parlamentului UE masuri si politici care sa ajute sectorul constructiilor in directia pregatirii personalului pentru acest domeniu pe o piata a muncii mult imbatranita, se arata in comunicatul emis de FIEC.

Sus