Oferte locuri de munca top

Constructor de gazoducte intra intr-o societate de comert

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care un constructor de conducte pentru transportul gazelor preia părți dintr-o societate ce se ocupă cu intermedierile în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie.

Obiectul de activitate principal al societății Cis Gaz SA este reprezentat de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide.

Firma Cis Gaz SA a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproape 350 milioane de lei și un profit net 16,21 milioane de lei, cu un număr mediu de 104 angajați.

Compania este deținută de familia omului de afaceri Călugăr Horațiu-Sebastian, fiind  înființată în anul 1990 de Ioan Călugăr.

Cis Gaz S.A. intenționează să intre în acționariatul Next Energy Distribution SRL, alături de familia omului de afaceri Cristian Andrei Toma.

Firma Next Energy Distribution SRL a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 217,74 milioane de lei și profit net de 15,46 milioane de lei, cu un număr mediu de 5 angajați.

Potrivit Consiliului Concurenţei, ambele societăți activează în domeniul furnizării cu ridicata, respectiv cu amănuntul de gaze naturale, precum și în cel al lucrărilor de construcții de conducte pentru transportul gazelor naturale și lucrărilor conexe acestora.

Unitate noua pentru productia prefabricatelor din beton

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 7/octombrie 2023

Revista Arena Constructiilor octombrie 2023

Sus