Oferte locuri de munca top

Constructor cu peste 280 de angajati cere intrarea in concordat preventiv

O firmă de construcții din Capitală, având 17 ani de activitate, a depus cerere de deschidere a procedurii de concordat preventiv, ceea ce îi va asigura timp pentru redresarea activității până când va trebui să plătească creditorii.

Procedura de concordat preventiv este destinată societăților care, în lipsa unor măsuri adecvate, sunt serios amenințate în ceea ce privește capacitatea lor viitoare de a-și plăti datoriile la scadență.

Firma de construcții clădiri E.M. Prime Construct SRL Bucureşti a depus în această săptămână cererea la Tribunalul București pentru intrarea în concordat preventiv.

Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 16 februarie 2024.

Constructorul a realizat în anul 2022, cu un număr mediu de 287 de angajați, o cifră de afaceri de 150,2 milioane lei, în creștere cu 10% față de anul precendent.

Profitul net a fost de aproape 14 milioane de lei (+36%).

Însă, în 2022 datoriile au crescut cu 42% ajungând la peste 103,45 milioane lei.

Amplu ansamblu imobiliar, propus in centrul unui municipiu

Din 2008 până în 2022 societatea a înregistrat profit.

În urma implementării unui plan de redresare, societatea își va plăti creditorii.

De-a lungul anilor, societatea a executat proiecte, din stadiul de concepere până la executare, atât pentru mediul privat cât și public: drumuri, sisteme de alimentară cu apă și canalizare, în București, Ilfov, Giurgiu, Tulcea, Prahova și multe alte județe.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus