Solplanet x AeroFix

Constructor ales pentru cinci blocuri de cate 10 etaje

A fost ales constructorul pentru un ansamblu rezidențial cu cinci blocuri, având regim de înălțime Parter + 10Etaje + Etaj tehnic. Lucrările vor începe în luna ianuarie 2021, iar finalizarea lor este estimată pentru primul trimestru al anului 2022.

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor SA a încheiat ieri două contracte de antrepriză generală, în valoare de 18.412.007 euro plus TVA, cu Electrogrup S.A.

Prețul contractelor devine scadent în etape, în funcție de lucrările efectiv executate de antreprenor.

Contractele vizează construirea primelor cinci blocuri, cu un total de 406 de apartamente, din totalul de 14 blocuri și 1167 apartamente cât este prevăzut să aibă întreg ansamblul.

Potrivit dezvoltatorului, ofertele de lansare pentru noile apartamente pornesc de la 68.236 euro + TVA pentru unitățile tip studio, 84.161 euro + TVA pentru apartamentele cu 2 camere și 109.788 euro + TVA pentru apartamentele cu 3 camere. Nu precizează însă suprafețele acestor locuințe.

Electrogrup SA face parte E-INFRA, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, care reunesc peste 600 de angajați.

Începând cu 1997, Electrogrup oferă și sprijină parteneriate pe termen lung pentru proiecte de construcții în diverse domenii. Compania oferă servicii de infrastructură energetică, de telecomunicații, construcții civile și smart city.

Dezvoltatorul Impact SA a avut în primele trei trimestre ale acestui an venituri de peste 135 milioane de lei din vânzarea proprietăților imobiliare, mai mari cu 35% față de aceeași perioadă a anului trecut. Tot în această perioadă, profitul net a fost de 13,27 milioane lei, mai mic cu 28% față de ianuarie-septembrie 2019.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus