Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu va restaura Casa compozitorului Paul Constantinescu

A fost semnat contractul de execuție pentru proiectul de restaurarea, revitalizarea și punerea în valoare a obiectivului Casa compozitorului Paul Constantinescu, din municipiul Ploiești.

Lucrările sunt finanțate din multiple surse, contractul având valoarea de circa 10,6 milioane lei inclusiv TVA. Durata de execuție a lucrărilor este de 16 luni.

Licitaţia pentru acest proiect a fost câştigată de Asocierea Construcţii Erbasu S.A. (lider de asociere) – Vialis Engineering S.A. – Euras S.R.L.

Lucrările sunt finanțate prin programul RO – Cultura (Antreprenoriat cultural, patrimoniu cultural și schimb cultural), parte integrantă a Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European 2014 – 2021.

Acesta este implementat de Consiliul Județean Prahova, în parteneriat cu două organizații non-profit, una din România – ”Remember Enescu” și una din Norvegia – ,,International Voice of Justice”.

Obiectivul general al acestei investiţii îl reprezintă restaurarea și valorificarea casei memoriale a compozitorului prahovean, precum și promovarea creației muzicale a acestuia.

Iniţiativa este necesară, având în vedere că, în prezent, imobilul se află într-un stadiu avansat de degradare.

Beneficiarii principali vor fi prahovenii interesați de artă, muzică și cultură, turiștii din alte zone, dar și artiștii ce îşi vor putea desfășura diverse activități în acest spațiu.

Astfel, după implementarea proiectului și redarea funcționalității casei memoriale „Paul Constantinescu“ drept nucleu cultural-artistic pentru toate genurile muzicii clasice, publicul larg va avea acces la manifestările și activitățile de profil.

Pentru atingerea obiectivelor Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European,

Criteriul de atribuire pentru contractul de restaurare a fost ”prețul cel mai scăzut”.

La licitație au mai participat următorii ofertanți:

* Ofertant unic: Inspeti Building Restauration,

* Ofertant unic: Proconstruct S.R.L.,

* Asociere: Research Consorzio Stabile Societate Consortile A.R.L (Lider), SC Hester Art SRL,

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

Sus