Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu si Coral vor executa lucrari de 76 mil euro in Ilfov

Trei contracte în valoare totală de aproape 76 milioane de euro au fost semnate până acum pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în cadrul Proiectului regional pentru perioada 2014 – 2020“.

Proiectul este cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020.

La începutul acestui an a fost semnat al treilea contract de execuție lucrări cu singurul ofertant, și anume asocierea de firme Construcții Erbașu SA (lider) și Coral SRL (asociat).

Contractul are valoarea estimată de 156,46 milioane de lei fără TVA și vizează realizare ”G02-Gospodării de apă și aducțiuni în localitățile Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Cornetu, Bragadiru, Măgurele, Jilava, Poșta-Bălăceanca (Cernica), Pantelimon (Dobroești), Brănești, Mogoșoaia, Balotești și Tunari”.

Aceleași firme (lider Coral SRL) au obținut și contractul în valoare de 183,53 milioane de lei fără TVA, pentru ”G03- Stații de epurare ape uzate in Domnești, Brănești, Ciolpani, Balotești, Săftica, Tunari, Gruiu, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia, Grădiștea si Periș”.

TOPUL CONSTRUCTORILOR

Iar Coral SRL va executa și contractul pentru ”G01 – Gospodării de apa, surse și aducțiuni în Ciolpani, Gruiu, Moara Vlasiei, Petrachioaia”, cu valoarea de 35,9 milioane lei fără TVA.

Autoritatea contractantă este Apă-Canal Ilfov S.A.

Durata preconizată de execuție este de 36 de luni de la data ordinului de începere, la care se adaugă alte 36 de luni, perioada de garanție.

Contractul va asigura construcția gospodăriilor, a stațiilor de tratare a apei potabile, precum și construcția rețelelor de aducțiune în localitățile aferente.

 

Descarcati aici contractele pentru executie lucrari R01-R09,  atribuite de SC Apa Canal Ilfov in „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014 – 2020

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus