Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu SA continua lucrarile la noul sediu al Academiei Nationale de Muzica ”Gheorghe Dima”

Echipa firmei Construcții Erbașu SA lucrează intens pentru a asigura finalizarea lucrărilor la cele mai înalte standarde a noului sediu al Academiei Nationale de Muzica ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Constructorul este în plin proces de execuție a compartimentărilor și de aplicare a tratamentelor acustice necesare sălii de spectacole.

În paralel, se ocupă de realizarea traseelor pentru ventilație, curenți tari și slabi, precum și a sistemelor de siguranță la incendiu.

Corpul destinat universității, căminului studențesc, atelierelor și sălii de sport se apropie de finalizare. Până în prezent au fost realizate aproape toate finisajele, montajul pardoselii din piatră naturală și a parchetului, închiderea atât a tavanelor simple și casetate, cât și a tavanelor cu efect acustic.

În spațiile destinate actului artistic, cât și în spațiile de repetiții și studiu individual, se lucrează activ la realizarea tratamentelor specifice: absorbante, difuzante, reflectante, menite să asigure parametrii acustici necesari.

Următorii pași cuprind finisajele de detaliu și dotarea cu mobilier a spațiilor.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții.

Dirigenția de șantier a acestui proiect este realizată de Baseli Drum Consult.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2024

Sus