Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu SA, castigatoarea contractului pentru autostrada Suplacu de Barcau – Chiribis

CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și execuție pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borș, Subsecțiunea 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiș (km 4+200 – km 30+550)”.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Constructii Erbasu (lider de asociere) – Vahostav – SK A.S., cu preţul de 542.956.612  Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție ofertată este de 10 ani.

Lungimea tronsonului este de 26,35 km.

În cadrul contractului, antreprenorul va realiza mai multe lucrări de artă complexe, incluzând 3 viaducte, 8 pasaje și 8 poduri, printre care unul de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.650 m, Pod peste lac de acumulare la km 6+655.60.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Pentru acest contract au licitat:

* Asocierea Construcții Erbașu (lider) – Vahostav – SK AS;

* Asocierea Drum Asfalt SRL (lider) – Trameco SA – OPR Asfalt SRL – Obras Publicas Y Ragadios SA – Citadina 98 SA – Lemacons SRL;

* Asocierea Rizzani De Eccher Spa Italy – Artera Blue SRL;

* Erg İnşaat Ticaret Ve Sanayi AŞ.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus