Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu a finalizat si predat proiectul Maternitatea Bega

Antreprenorul Construcții Erbașu SA a finalizat și predat către beneficiar un nou proiect important pentru sistemul sanitar și întreaga comunitatea din județul Timiș, și anume Maternitatea Bega din municipiul Timișoara.

Noua clădire, concepută să ofere condiții optime pentru mame și nou-născuți, este prima unitate de acest gen construită în Timișoara în ultimii 50 de ani.

Cu o suprafață utilă de 5.400 mp și 126 de paturi, maternitatea cuprinde, printre altele, compartimente de fertilizare în vitro, obstetrică-patologică, ginecologie, chirurgie laparoscopică şi histeroscopică, obstetrică fiziologică şi de spitalizare de zi.

Totodată, are prevăzute şi compartimente de terapie intensivă, prematuri, nou-născuţi eutrofici, o secţie ATI, bloc operator, săli de naşteri şi camere de gardă.

”Acest nou proiect finalizat subliniază încă odată angajamentul și profesionalismul echipei noastre în a transforma planurile în realitate. Suntem mândri că putem oferi un spațiu în care siguranța, confortul și îngrijirea de cea mai înaltă calitate sunt priorități absolute”, au anunțat reprezentanții Construcții Erbașu SA.

În afară de Construcții Erbașu, în cadrul acestui proiect unic au fost și firmele Tehnodomus, Sfera Con, Hospital Technical Solutions, Kral Medical Solutions și Tehnoplus Medical Service.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2024

Revista Arena Constructiilor martie 2024

Sus