Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu a finalizat Parcul Stiintific si Tehnologic Bihor

Un nou proiect important destinat cercetării și inovării – Parcul Științific și Tehnologic Bihor – a fost finalizat cu succes de către constructorul român Construcții Erbașu, una dintre cele mai mari firme din sectorul construcțiilor.

Noua infrastructură de cercetare, inovare și transfer tehnologic a fost predată la sfârșitul anului trecut către beneficiarul final al acestei investiții, și anume Consiliul Județean Bihor.

Clădirea are regimul de înălțime Parter + 2Etaje și suprafața desfășurată de 5.418 mp.

Aceasta cuprinde spații pentru laboratoare de cercetare și prototipare, laboratoare de cercetare în inteligență artificială și laboratoare de tip Open Lab și Makers Eco-System.

De asemenea, noua clădie include și o sală de conferințe cu o capacitate de 300 de locuri. Totodată, la exterior a fost realizată și o parcare cu 57 de locuri.

Lucrările au fost executate de asocierea Construcții Erbașu S.A., în calitate de lider, și Abed Nego Com. Valoarea totală a lucrărilor de construcție este de 34,98 milioane lei, cu TVA.

Parcul Științific și Tehnologic din Oradea este un proiect al Consiliului Județean Bihor realizat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Centrul sportiv de la Salonta, Bihor, este în execuție

Tot în județul Bihor, Construcții Erbașu SA derulează și contractul de proiectare și execuţie lucrări pentru construirea centrului sportiv şi de recreere din municipiul Salonta.

Contractul a fost semnat în mai 2022 și prevede trei luni pentru proiectare si doi ani pentru execuția lucrărilor. Valoarea sa este peste 87,37 milioane lei, fără TVA.

Lucrările se derulează conform graficului.

S-au efectuat lucrări complexe de pregătire a terenului și lucrări specifice de fundație.

Apoi s-a trecut la turnarea radierului clădirii principale. Lucrările au continuat cu cofrarea și turnarea stâlpilor și diafragmelor la nivelul demisolului, precum și realizarea saltelei de balast necesară pentru bazinul de înot destinat adulților, care se află în zona exterioară a proiectului.

Sus