Oferte locuri de munca top

Construcții Bihor SA: un prim semestru mai slab

O societatea de construcții din țară a avut o cifră de afaceri și un profit mai mici cu aproape 80% în primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Managerii săi explică faptul că aceste micșorări sunt rezultate din structura contractelor în construcții, cât și de perioada de încheiere a tranzacțiilor în cadrul proiectului imobiliar edificat în calitate de dezvoltator și executant.

Astfel, pe primul semestru, societatea Construcții Bihor SA Oradea a înregistrat o cifră de afaceri de circa 10,2 milioane lei, în scădere cu 78% față de cifra de afaceri aferentă aceeași perioade a anului trecut, când aceasta ajunsese la circa 46,5 milioane lei.

Profitul net a fost, de asemenea, în scădere cu peste 78% pentru aceeași perioadă, fiind de 711.120 lei. În semestrul I 2020, profitul a fost de peste 3,32 milioane lei.

La jumătatea acestui an societatea avea un număr efectiv de angajați de 214 persoane.

Obiectul de activitate al societății cuprinde activități de extracția pietrişului şi nisipului, de producție industrială în domeniul construcțiilor (betoane şi mortare, elemente de tâmplărie), executări de lucrări de construcții – montaj şi servicii în sectorul construcțiilor, comerț cu materiale de construcții. Obiectul de bază al activității constă în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, conform codului CAEN.

Structura acționariatului este următoarea: Ghilea Gavrilă (60,6%), Oviserga Prest SRL (24,3%), AVAS (3,53%), alți acționari (persoane fizice – 11,41%, persoane juridice – 3,3%).

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus