Oferte locuri de munca top

Construcţia fabricii de profile metalice de la Piatra Olt, din nou în licitaţie

ITP_ZamudioProiectul Prolyte Industry care prevede construcţia unei fabrici de profile din aluminiu la Piatra-Olt nu şi-a găsit constructor în ultimele opt luni.

Autoritatea contractantă a respins până acum toate ofertele depuse pe motiv că acestea nu respectau toate specificaţiile tehnice.

O nouă procedură de achiziţie publică a fost lansată pentru acest proiect, iar constructorii interesaţi pot depune ofertele de participare până cel mai târziu pe 13 mai. Acestea vor fi evaluate în funcţie de preţ şi specificaţii tehnice.

În luna martie beneficiarul proiectului a atribuit un contract de achiziţii bunuri pentru viitoarea unitate de producţie către Maticom SRL, contract cu o valoare de 5,8 milioane de lei plus TVA.

O dată găsit un constructor, fabrica va fi realizată pe un teren de două hectare dat în folosinţă de administraţia locală, situat pe strada Victoriei nr. 99 A.

Valoarea investiţiei pentru lucrările de construcţii a fost estimată la peste 8 milioane de lei plus TVA, echivalentul a aproximativ 2 milioane de euro. Durata contractului a fost stabilită la 5 luni de la data atribuirii.

Proiectul beneficiază de finanţare europeană prin Programul Operaţional Creşterea Competitivităţii Economice. Valoarea totală a investiţiei din Piatra-Olt a fost estimată la peste 4,5 milioane de euro.

Sus