Oferte locuri de munca top

Consiliul Concurentei: Dedeman poate prelua trei cladiri de birouri

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dedeman preia companiile Upscale Development SRL (Bridge 1), The Bridge 2 Development SRL și The Bridge 3 Office Building SRL, care formează un complex de birouri în București.

Autoritatea de Concurență a autorizat tranzacția constatând că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Dedeman are ca obiect principal de activitate vânzarea de materiale de construcții și amenajări interioare.

Upscale Development SRL (Bridge 1), The Bridge 2 Development SRL și The Bridge 3 Office Building SRL activează pe piața serviciilor de închiriere de proprietăți imobiliare cu destinație spații de birouri moderne, respectiv cu destinație comercială.

Va reamintim ca la începutul acestei luni, Consiliul Concurenței a autorizat și tranzacția prin care Dedeman SRL preia Cluj Business Centre SRL.

În aprilie 2019, acționarii societății  Cluj Business Centre  SRL au decis să transfere către Dedeman SRL toate părțile sociale pe care le dețineau în societate. Este vorba de NE Property B.V. (fostă NE Property Cooperatief U.A.), Olanda, reprezentată de Cătălin-George Barna, (50% din capitalul social)  și MTINV Holding B.V., Olanda reprezentată de Ovidiu Silviu-Șandor (50% ).

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus