Oferte locuri de munca top

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea unei firme pe piata instalatiilor electrice

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Mirova preia de la Bouygues Energies & Services o parte din acţiunile companiei Axione.

Analiza autorității de concurență a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Compania preluată, Axione, este activă, în principal, în următoarele sectoare: instalarea și operarea rețelelor electrice şi a celor de fibră optică, proiectarea și instalarea de rețele radio (telefonie mobilă) şi mentenanța rețelelor de fibră optică.

Bouygues Energies & Services, parte a Grupului Bouygues, îşi desfăşoară activitatea în domenii precum energie, rețele digitale, inginerie mecanică, infrastructură.

În România, Grupul Bouygues este activ în domeniul construcțiilor de drumuri şi clădiri.

Activitatea Mirova, parte a Grupului BPCE, se concentrează în special asupra gestionării de investiții, oferind soluții variate în domeniul energiei regenerabile și infrastructurii de bază, acțiuni sustenabile și obligațiuni sustenabile.

 

 

Citiți și:

Un mare dezvoltator rezidential pregateste un ansamblu de 50 mii mp

Cum reactioneaza un dezvoltator la actualele conditii de piata

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus