Oferte locuri de munca top

Conferinta de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala

POSTER-150-small-jpgCea de-a opta editie a „Conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala” cu tema Dezvoltarea durabila a mediului construit – de la viziune la realitate se va desfasura in data de 3 octombrie 2014 si va avea ca Sponsor Gold – Organizatia Patronala a Producatorilor de BCA PRO BCA si Sponsor Bronze – firma CELCO Constanta.

Conferinta va fi organizata de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC la sediul sucursalei INCERC Bucuresti din Sos. Pantelimon nr. 266, sector 2. Mijloace de transport: tramvaiele 14 si 46 (statia B-dul Chisinau), autobuzele 101, 104, 335, 614 si 655 (statia B-dul Chisinau), 253 (statia Morarilor). Obiectivul conferintei este de a prezenta provocarile legate de dezvoltarea durabila a habitatului uman din prisma disciplinelor care il studiaza si al celor conexe, pornind de la viziunea planificatorilor, dezvoltatorilor, managerilor publici si decidentilor politici si pana la materializarea acesteia in practica, in mod concret. Accesul la mapa si lucrarile conferintei este permis doar participantilor inscrisi, indiferent daca prezinta sau nu o lucrare. Inscrierea la acest eveniment este gratuita si se poate se face exclusiv on-line la adresa:

https://docs.google.com/forms/d/1uEzy2qMkerRyg8rDTAvsjqlDrVEmeg_z9dxr9-SvJ9E/viewform

Comunicarile vor fi sustinute prin afisarea de postere sau sustinerea unor prezentari orale de maximum 15 minute in sesiuni moderate. In vederea prezentarii unei comunicari sau a unui poster, fiecare participant trebuie sa se inregistreze pana la data de 15 septembrie 2014. Procesul de inscriere include trimiterea unui rezumat care, daca este admis de referenti, se va publica in volumul „Conferinta de cercetare in constructii, economia constructiilor, urbanism si amenajarea teritoriului. Rezumate ale lucrarilor”, vol. 8, ISSN 2343-7537. Lucrarile integrale, care se vor publica intr-unul dintre numerele urmatoare ale revistelor Urbanism. Arhitectura. Constructii, ISSN 2069-0509 (indexata in 45 de baze de date si biblioteci) sau Constructii, ISSN 1221-2709 (indexata in 31 de baze de date si biblioteci, inclusiv de catre CNCSIS – categoria B+) daca vor fi admise de referentii de specialitate, trebuie trimise pana la data de 15 septembrie 2014.

 

Alina-Andreea BAILESTEANU

INCD URBAN-INCERC
Sef Compartiment marketing si cooperare internationala

Coordonator al „Punctului National de Diseminare URBACT” in Romania

http://www.incd.ro/

alina_bailesteanu@incd.ro
Tel. mobil: +40721568546

Sus