Oferte locuri de munca top

Conferinta Biomasa, Biogaz & Cogenerare 2015: “Platforma optima de networking intre furnizori si beneficiari”

56_biomass header 2015new12111Conferinta nationala consacrata energiei produse din biomasa, biogaz sau in centrale de cogenerare – „Biomass, Biogas & Cogeneration 2015”, organizata de Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice si GOVNET Conferences, va avea loc Joi, 11 Iunie 2015, incepand cu ora 9 a.m. la Hotelul InterContinental Bucuresti.

Conferinta ofera cea mai relevanta platforma interactiva de discutii, intalniri, networking direct si dezbateri interactive intre furnizori si beneficiari, si este organizata luand in considerare faptul ca piata este inca la inceput si prezinta un potential foarte mare de dezvoltare – Romania are putin peste 100 MW instalati in biomasa (de 40 de ori mai putin decat capacitatile insumate instalate in eolian si fotovoltaic). GOVNET Conferences continua astfel seria evenimentelor dedicate industriilor cu potential de dezvoltare si impact economic insemnate, aducand de aceasta data in prim plan biomasa, biogazul ca surse de energie verzi si sistemele care functioneaza in congenerare.

Dezbaterea interactiva aflata la a doua editie va reuni in sala reprezentanti la nivel decizional din partea autoritatilor precum: Elena Popescu, Director General al Directiei Energie Mediu in cadrul Ministerului Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, Zoltan Nagy – Membru bordului ANRE, Gerard Verdebour – Presedinte ARPEE, Rodin Traicu – Deputat, membru al Comisiei de Servicii si Industrie in cadrul Camerei Deputatilor, Dan Iacob – Director Departamentul Politici si Strategii in cadrul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si Tatiana Preda – Consilier Superior in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Reprezentantii in panel din partea companiilor private vor fi Laura Neacsu – Senior Associate – Noerr, Gabriel Istoc – General Manager B-Team, Camilo Wilches – Director Dezvoltare Proiecte Internationale BWE – biogas waser-ems, Mihai Petre – Senior Manager Customs&Global Trade Deloitte Tax, Francois Debergh – CEO Veolia Serbia, Ilie Vasile – General Director Bioenergy Suceava, Catalin Dragostin – Presedinte of ESCOROM Director Executiv Energy Serv, precum si un reprezentant din partea BEPCO.

Evenimentul va crea ocazia perfecta de networking intre reprezentantii comunitatii locale – primarii, sefi de consilii locale, companii de termoficare locale, producatori si traderi de biomasa – nationali si internationali, dezvoltatori de centrale si operatori, companii producatoare de echipament si tehnologie din industrie, traderi de energie, experti financiari si juridici din energia regenerabila, mari proprietari de ferme agricole din Romania, hoteluri sau cladiri de birouri, companii de procesare a deseurilor din lemn si peleti, companii ce detin silozuri de depozitare si procesare pentru cereale etc.

Se vor prezenta proiecte de succes dezvoltate in tara si in strainatate, solutii concrete in vederea eficientizarii anumitor businessuri care si-ar putea dezvolta capacitati de biomasa sau biogaz in businessul pe care il desfasoara, dar si ce ar putea fi imbunatatit in sustinerea sectorului de catre autoritati.

 

Partenerii evenimentului sunt Aggreko, B-Team, Bioenergy Suceava, Bepco,  BWE Energie, Ener-G Tehnologii Energetice, Noerr si Veolia.

 

Despre GOVNET

 

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in Romania si cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri.

 

Agenda evenimentului poate fi vizualizata aici: http://govnet.ro/Biomass-Biogas-and-Cogeneration-2015–National-Conference .

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:

Adrian Ion

Publisher

 

Tel: 0372.900.670

adrian.ion@govnet.ro

www.govnet.ro

Sus