Oferte locuri de munca top

Conferinta Biomasa, Biogaz & Cogenerare 2015: “Platforma de networking intre furnizori si beneficiari”

300x250 - BBC 2015„Biomass, Biogas & Cogeneration 2015”, conferinţa naţională consacrată energiei produse din biomasă, biogaz sau în centrale de cogenerare, organizată de Asociaţia Romana pentru Promovarea Eficienţei Energetice şi GOVNET Conferences, va avea loc Joi, 11 Iunie 2015, începând cu ora 9 a.m. la Hotelul InterContinental Bucureşti.

GOVNET Conferences continuă astfel seria evenimentelor dedicate industriilor cu potenţial de dezvoltare şi impact economic însemnate, aducând de aceasta dată în prim plan biomasa, biogazul ca surse de energie verzi şi sistemele care funcţionează în congenerare.

Dezbaterea interactiva aflată la a doua ediţie va reuni în sala reprezentanţi la nivel decizional din: Ministerul Energiei, ANRE, Ministerul Agriculturii, Turismului şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, reprezentanţi ai comunităţii locale – primării, şefi de consilii locale, companii de termoficare locale, producători şi traderi de biomasă – naţionali şi internaţionali, dezvoltatori de centrale şi operatori, companii producătoare de echipament şi tehnologie din industrie, traderi de energie, experţi financiari şi juridici din energia regenerabilă, mari proprietari de ferme agricole din România, hoteluri sau clădiri de birouri, companii de procesare a deşeurilor din lemn şi peleţi, companii ce deţin silozuri de depozitare şi procesare pentru cereale etc.

Se vor prezenta proiecte de succes dezvoltate în ţară şi în străinătate, soluţii concrete în vederea eficientizării anumitor businessuri care şi-ar putea dezvolta capacităţi de biomasă sau biogaz în businessul pe care îl desfăşoară, dar şi ce ar putea fi îmbunătăţit în partea de susţinere a sectorului de către autorităţi.

Conferinţa ofera cea mai relevantă platformă interactivă de discuţii, întâlniri, networking direct şi dezbateri interactive între furnizori şi beneficiari, şi este organizată luând în considerare faptul că piaţa este înca la început şi prezintă un potenţial foarte mare de dezvoltare – România are puţin peste 100 MW instalaţi în biomasă (de 40 de ori mai puţin decât capacităţile însumate instalate în eolian şi fotovoltaic).

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizează informaţii concentrate pe realitatea economico-politică şi pe climatul de afaceri ale României şi totodată, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este să fim o sursă reală de informaţii şi de analize specifice din zona de business pentru cei interesaţi să investească în România şi căutăm să promovăm parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizează evenimente de înalt nivel şi conferinţe de afaceri.

Agenda evenimentului poate fi vizualizată aici: http://govnet.ro/Biomass-Biogas-and-Cogeneration-2015—National-Conference.

Pentru detalii suplimentare, vă rugam contactaţi:

Adrian Ion

Publisher

 

Tel: 0372.900.670

adrian.ion@govnet.ro

www.govnet.ro

Sus