Oferte locuri de munca top

Condmag, venituri in crestere, dar si pierderi

untitledCondmag a inregistrat in primul semestru al anului venituri de 132,5 milioane lei, de aproape trei ori mai mari decat suma inregistrata in acelasi interval al anului trecut, de 50,05 milioane lei.
Cea mai mare parte a veniturilor a fost realizata din lucrari de constructii ingineresti, 130 milioane lei. Diferenta este data de veniturile din prestari de servicii si vanzari de bunuri.
In primului semestru din anul 2014 Condmag a inregistrat o pierdere in valoare de 7,3 milioane lei, in crestere fata de valoarea de 6,85 milioane lei, inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.
La 30 iunie datoriile totale ale Condmag se ridicau la suma de 129,11 milioane lei. La finele anului trecut compania inregistra datorii de 165,69 milioane lei.

Condmag este o companie specializata in constructia conductelor magistrale de gaze, petrol, titei, apa si alte fluide si a instalatiilor tehnologice aferente acestora. Capitalul social al companiei se ridica la 38,13 milioane lei. Actiunile Condmag sunt detinute in procent de 45,8% de societatea Dafora din Medias. Urmatorul actionar al companiei este O.G.B.B.A. Van Herk B.V., care detine un pachet de actiuni de 10,95%.

Sus