Oferte locuri de munca top

Concursuri de solutii, anulate

Au fost anulate două concursuri de soluții lansate de Municipiul Iași pentru a selecta cele mai bune soluții de concept în vederea realizării unor proiecte de investiții. Premiile erau finanțate din fonduri bugetare.

Primul concurs viza reabilitarea și refuncționalizarea Pieței Agroindustriale Hala Centrală din municipiul Iași. Premiul era de 60.000 lei cu TVA

Al doilea era pentru Amenajarea Piațetei Palatului Culturii din Iași și avea premiul de 70.000 lei cu TVA.

Blocuri cu peste 380 apartamente, intr-un nou ansamblu de langa Bucuresti

La primul concurs s-a înscris un singur participant, și anume firma de servicii ingineri și arhitectură Splendid Development SRL din Iași.

Dar juriul, format din arhitecţi şi urbanişti angajaţi la Primărie, precum şi doi reprezentanţi ai Uniunii Arhitecţilor din România, a considerat oferta ca fiind inacceptabilă/neconformă și a anulat concursul.

Concursul pentru ”Amenajare Piațeta Palatului Culturii din Iași” a fost anulat pentru că ”nu a fost depusă nicio ofertă sau au fost depuse oferte care, deși pot fi luate în considerare, nu pot fi comparate datorită modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare”, după cum a explicat pe SEAP autoritatea contractantă.

Cu o capacitate de 200 de tarabe destinate vânzării de legume, fructe, lactate, flori și plante medicinale, Hala Centrală din Iași ar fi urmat să devină un nucleu de promovare a produselor agroalimentare și un centru multifuncțional de informare, educare și promovare a alimentației sănătoase, conform declarațiilor viceprimarului Municipiului Iași, Daniel Jurvale.

Sapte cladiri intr-un nou ansamblu din Bucuresti

Pe lângă amenajarea unui loc special pentru evenimente și un centru turistic de informare, un alt obiectiv al contractului ar fi fost refacerea cupolelor, amenajarea interioară și exterioară și cea a instalațiilor clădirii

Intervenţiile pentru amenajarea Piațeta Palatului Culturii din Iași vizează o suprafaţă totală de peste 14.500 mp.

Aici urma să fie creat un spaţiu de promenadă şi punere în valoare a esplanadei după modelul pieţelor şi bulevardelor pietonale occidentale.

Sus