Oferte locuri de munca top

Companie romaneasca cumpara teren pentru un parc fotovoltaic

O companie ce își desfășoară activitatea în domeniul energiei regenerabile a achiziționat teren în vederea înființării unui parc fotovoltaic.

Putere totală instalată a viitorului parc fotovoltaic va fi de aproximativ 8-10 MW.

Astfel, încheierea unui contract pentru achiziționarea de la S.C.P.E.E.T Termoelectrica S.A. (în faliment) a fost anunțată astăzi de conducerea Simtel Team S.A.

Aceasta a achiziționat parcele de teren în suprafață cumulată de 114.717mp și construcții autodemolate.

Parcelele sunt situate în Ianca, județul Brăila.

Valoarea contractului este de 103.994 euro cu TVA.

După dezvoltarea parcului fotovoltaic, respectiv obținerea tuturor avizelor pentru construcție, valoarea de piață a proiectului Ready to Build va fi de aproximativ 500.000 euro.

După construcția la cheie, valoarea estimată a proiectului va fi de aproximativ 6 milioane euro.

Un nou parc fotovoltaic, in curs de autorizare

Simtel Team S.A. este o companie românească înființată în 2010 de antreprenorii Iulian Nedea, Sergiu Bazarciuc și Radu Vilau.

Firma activează în trei domenii de business: energie regenerabilă, telecomunicații, și automatizare, iar pentru fiecare dintre aceste linii de afaceri livrează proiecte atât în România, cât și în străinătate.

Principalele servicii furnizate de Simtel, orientate per linie de business sunt: construire și mentenanță pentru centralele electrice fotovoltaice, servicii de integrare pentru operatorii mobili de telecomunicații, și automatizarea proceselor industriale prin automatizări, acționări electrice și roboti.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus