Oferte locuri de munca top

Companie de prelucrare a otelului, preluata de o firma suedeza

Va fi analizată preluarea unei companii ce activează în domeniul prelucrării oțelului de către o firmă din Suedia, anunță Consiliul Concurenței.

Instituția analizează tranzacţia prin care Feintool Holding GmbH din Suedia intenționează să preia compania Kienle + Spiess GmbH din Germania.

Feintool Holding GmbH Suedia activează în domeniul ambutisării fine și este un furnizor de componente din oțel ambutisat fin și de produse conductoare din tablă perforată.

Societate produce articole utilizate în industria auto, unelte și articole de uz casnic și industria tehnologiei medicale.

Kienle + Spiess GmbH, Germania, oferă produse și servicii precum tăierea electrică a oțelului, perforarea laminatelor statorului și rotorului, turnarea rotorului, proiectarea de unelte, lipirea magneților în buzunarele rotorului și inserția arborelui. De asemenea, Grupul Kienle + Spiess produce componente pentru motoare și generatoare electrice.

Atât Feintool Holding GmbH din Suedia, cât și Kienle + Spiess GmbH, Germania, au vânzări pe piața românească.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei, această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurență va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus