Oferte locuri de munca top

Compania General Beton a solicitat insolventa UTI Grup

Firma General Beton România, unul dintre cei mai importanţi producători de betoane de pe piaţa locală, a solicitat insolvenţa UTI Grup SA pentru neplata produselor livrate.

„Am solicitat insolvenţa UTI Grup pentru că avem bani de recuperat de la ei. Este vorba despre betonul pe care noi l-am livrat şi ei nu l-au plătit”, ne-a declarat Aurel Enuc, director general adjunct al General Beton România.

„Noi vrem să păstrăm o legătură bună cu UTI Grup. Să ne plătească datoria şi gata. Nu este vorba despre o sumă imensă. Nu este vorba despre o sumă pe care UTI Grup să nu o poată plăti”, a concluzionat Aurel Enuc.

General Beton România a înființat prima stație de betoane în Timișoara în anul 1998, stație ecologică, o noutate pentru această zonă la acel moment. În prezent, în România, General Beton are opt stații de betoane.

Societatea UTI Grup SA Bucureşti, un important furnizor de soluţii IT&C şi de securitate, dar şi cu activităţi în alte segmente, precum cel al construcţiilor şi al sistemelor de transport, a fost înfiinţată la începutul anului 1994 sub numele U.T.I. Security Systems SA.

În prezent, firma este deţinută de UTI Holdings BV (Olanda) – 78,91% şi TIU Holding LTD (Cipru) – 21,09%, însă numele său este strâns legat de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu.

 

 

Citiți și:

Un ansamblu rezidential asteapta autorizatia de construire

O noua fabrica de bere va fi construita in apropierea Bucurestiului

Ansamblu cu trei cladiri, intr-un oras din provincie

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/oct 2019

Sus