Oferte locuri de munca top

Compania daneză Danfoss lansează un nou concept de imagine

untitledDanfoss, lider la nivel global în furnizarea tehnologiei pentru refrigerare, aer condiționat, încălzire, controlul motoarelor și acționarea utilajelor,a lansat pe 15 Septembrie un nou profil sub denumirea:,,Engineering Tomorrow’’.
În prezent, compania daneză se bucură de o poziție puternică la nivel global, construită pe baza produselor inovatoare Danfoss, care aduc o contribuție importantă la dezvoltarea sustenabilă acomunităților viitorului, în domenii cheie: infrastructură, alimentație, eficiență energetică și soluții pentru protejarea mediului înconjurător. Prin ,,Engineering Tomorrow”, Danfoss urmărește evidențierea poziției sale pe piață, precum și a contribuției pe care o aduce în dezvoltare.
,,Engineering Tomorrow”face legătura întreexperiența de succes a companiei noastreși  viitor. Pentru noi, munca de inginer este chiar în inima Danfoss. Pornind de la aceasta, suntem pregătiți să modelăm viitorul prin soluții inovatoare. Lumea ne oferă oportunități semnificative de dezvoltare, iar Danfoss este pregătită să le fructifice. Am obținut rezultate bune și avem exemple pozitive și convingătoare pe care dorim să vi le prezentăm. De aceea, investim acum  în transmiterea acestui mesaj.”, declară Laura Iosif, General Manager/GS Subregional Director Black Sea / EMA East.
Noua poziționare a brandului global a fost dezvoltată printr-un proces de consultare cu clienții din întreaga lume, cu privire la percepția și așteptările lor față de Danfoss, atât în prezent, cât și în viitor. Pornind de la aceste informații, a fost creat conceptul ,,Engineering Tomorrow”, pe care compania îl lansează acum pe piață.
Noul concept al brandului Danfoss este strâns legat de strategia „Core &Clear” a grupului, lansată în 2010, care se concentrează în prezent asupra accelerării dezvoltării profitabile. Lansarea va fi marcată printr-o serie de evenimente pe piețele principale Danfoss, pe site-ul general www.danfoss.com. Pentru a afla mai multe detalii despre aspirațiile Danfoss ,,Engineering Tomorrow”, vă invităm să vizionați prezentarea video regizată de ChristofferBoe, regizor premiat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Pentru informații suplimentare:
Danfoss Media Relations
+4031 222 21 01
linda.fischer@danfoss.com
 
Linkuri:

 

Inginerii Danfoss dezvoltă tehnologia care va permite lumii de mâine să realizeze mai multe, cu mai puține resurse. Răspundem nevoilor în continuă creștere pentru infrastructură, alimentație, eficiență energetică și soluții pentru protecția mediului înconjurător. Produsele și serviciile noastre sunt folosite în domenii precum refrigerare, aer condiționat, încălzire, controlul motoarelor și acționarea utilajelor. Suntem, de asemenea, activi în domeniul energiei regenerabile și în dezvoltarea infrastructurii de termoficare pentru orașe, și comunități  urbane. Inovațiile noastre în inginerie datează din 1933 până în prezent.  Danfoss este un lider global care are  22,500 angajați și deservește clienți din peste 100 de țări. Compania este în continuare deținută de familia fondatorului Danfoss. Mai multe detalii la  www.danfoss.com

Sus