Oferte locuri de munca top

Comerciant de utilaje si materiale de constructii, preluat de investitori austrieci

O companie de investiții de origine austriacă a inițiat procesul de preluare a unui comerciant de utilaje și materiale de construcții din țara noastră.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care firma Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft din Austria preia, prin intermediul holdingului HTH Neun GmbH, companiile Lorencic GmbH Nfg & Co KG și LO Baubedarfs GmbH.

Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft este o companie care acționează ca un fond de investiții, având în portofoliu societăți din diverse domenii.

Noua balastiera, propusa in provincie

Lorencic GmbH Nfg & Co KG și filiala sa în Romania, Lorencic Bauservice S.R.L., comercializează utilaje, accesorii și materiale pentru construcții speciale pentru companii din sectorul construcțiilor și al furnizării de materiale de construcții.

Grupul Lorencic dispune de 18 de locații proprii în 8 țări și numără în jur de 300 de angajați.

Lorencic Bauservice oferă constructorilor, producătorilor de șape, realizatorilor de fațade, zugravilor și altor profesioniști din construcții o gamă amplă de produse. Portofoliul de produse cuprinde peste 25.000 de articole de la mărci de top, precum și mărcile noastre proprii Lorencic și Profox. Astfel este furnizor de servicii complete pentru utilaje de construcții, accesorii de construcții și materiale de construcții speciale.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei, această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Sus