Oferte locuri de munca top

CNCIR are un noi directori

Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A. are un nou director general și un nou director economic.

În postul de director general a fost numită Ionica Raicu, care a ocupat înainte funcția de Director Management Integrat în cadrul companiei. Ținând cont de necesitatea asigurării continuităţii în demersurile iniţiate de către companie, Consiliul de Administrație al CNCIR S.A. a făcut această numire pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 28 iunie 2023 până în data de 28 octombrie 2023.

Cu aceeași dată, administratorii CNCIR S.A. au decis numirea Luminiței – Carmen Cernea în funcția de director economic, tot pentru pe o perioadă de 4 luni.

Ionica Raicu a ocupat diferite poziții de management în administrația publică locală și centrală și are capacitatea de a contribui decisiv la dezvoltarea strategică a companiei. În cadrul CNCIR S.A. a condus atât Direcția Management Integrat, precum și organismul de certificare CNCIR CERT. Este absolventă a Institutului Politehnic București și are studii postuniversitare la Academia de Studii Economice și Institutul Național de Administrație, precum și certificări profesionale în activități de audit.

Lucrari de extractie a produselor de balastiera, intr-un perimetru nou

CNCIR S.A. a precizat că își desfășoară activitatea în condiții normale și va continua să ofere operatorilor economici din toate domeniile de activitate servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională care asigură funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus