Oferte locuri de munca top

CNAIR vrea sa repare anual 2.500 km de drum

În cadrul programelor de reparații periodice, CNAIR SA și-a propus să execute anual reparații pe aproximativ 2.500 km, conform unei note oficiale de informare. Reprezentanții CNAIR menționează că această cantitate este ”realizabilă în funcție de alocările bugetare, din fonduri de la bugetul de stat”.

Prin reparații periodice se înțeleg lucrări de aplicare de covoare asfaltice, tratamente bituminoase, straturi bituminoase foarte subțiri, ranforsări.

În ceea ce privește întreținerea curentă, lucrările se execută atât în cadrul programelor de punere în ordine pentru sezonul estival, cât și a programului de pregătire a drumurilor pentru sezonul rece. Adică plombări gropi, colmatări fisuri și crăpături, reparații suprafețe burdușite, aducere la cotă acostamente, lucrări de estetică rutieră, lucrări de curățare șanțuri și rigole etc. Acestea sunt programate în funcție de necesitățile ivite pentru fiecare an în parte și se execută pe toată perioada anului, astfel încât drumurile naționale și autostrăzile să prezinte confort și siguranță în trafic, mai menționează oficialii CNAIR.

Conform aceluiași document, CNAIR SA a fost implicată direct în modificările legislative ce privesc sectorul achizițiilor publice ce au fost adoptate pentru a remedia întârzierile generate de contestațiile făcute de operatorii economici în toate etapele procesului de evaluare și chiar și la comunicarea rezultatului procedurii.

 

Citiți și:

Important producator de bauturi racoritoare vrea sa isi extinda depozitele

Un producator mondial de componente auto incepe construirea unei hale

Investitie austriaca pe un teren de peste 10 ha langa Bucuresti

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus