Oferte locuri de munca top

CNAIR vrea sa imbunatateasca SF-urile printr-un Ghid de elaborare 

Proiectarea de slabă calitate creează multe probleme în executarea lucrărilor de drumuri și autostrăzi. Ca urmare, CNAIR a decis să vină în ajutorul prestatorilor de servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate punându-le la dispoziție un Ghid.

Necesitatea acestui Ghid a apărut ca urmare a derulării, cu prestatori diferiți, a unui număr mare de contracte de servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate.

Ghidul are scopul obținerii unei abordări sistematice.

Rezultatele estimate de CNAIR prin implementarea si aplicarea acestui Ghid sunt:

* eliminarea confuziilor;

* buna înțelegere a cerințelor beneficiarului;

* diminuarea riscurilor;

* preîntâmpinarea apariției unor blocaje/întârzieri.

Ghidul trasează liniile directoare care reunesc toate informațiile necesare pentru elaborarea unor Studii de fezabilitate ”robuste, temeinic analizate și care să corespundă celor mai înalte standarde tehnice, sociale și de mediu posibile, specifice Comisiei Europene”.

CNAIR a propus spre consultare firmelor de proiectare un nou tip de caiet de sarcini, inclusiv a unui Ghid întocmit pe marginea implementării contractelor de servicii de elaborare studii de fezabilitate.

Propunerile transmise către CNAIR sunt așteptate până joi, 25 februarie 2021.

 

Descărcați aici propunerile CNAIR:

https://we.tl/t-pW3hsXpBwb

Link-ul este valabil până pe 12 martie 2021.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

3 Comentarii

 1. Octavian said:

  Stiti cum este facut la unele capitole, MUCI!
  E facut de habarnisti care cred ca datele cresc pe campiiiiiiile tariiiiii (cui) si ca „legate” frumos in tabele pompoase stiu sa si le foloseasca (asta daca stiu ce sa caute sau in cel mai bun caz sa ceara celor de specialitate.
  Ce de la CNAIR nici atat nu stiu sa le citeasca, mai ales ca angajatii cu concurs mai ales au CV-uri care nu atesta munca efectiva in proiectare dar mite in executie!
  Idiotii care cred ca prin concurs, fara Cv care sa ateste ca ai lucrat macar 10 ani in proiecatre sau sau vreo 7 ani in executie si fara proba practica in care sa iti de-a sa calculezi ceva in sala nu acasa) si cu invatatul pe dinafara a legilor si a unor stas-uri sau normative, care nu stie sa le aplice, FAC MAREA CU SAREA! ADUC EI IN COMPANIE NUMA SOMITATI! FARA SALARIU SOMITATILE CARE AU FOST AU PLECAT IMEDIAT CE LI S-A TAIAT DIN BANI!
  SA REVENIM, acest ghid pe alocuri, unde m-a interesat pe mine, este un RAHA… mare!

 2. Anonim said:

  Buna ziua!

  Se poate prelungi valabilitatea link-ului pentru descarcare?
  Va multumesc!

  • ARENA Constructiilor said:

   L-am reincarcat si este valabil pana pe 12 martie

Sus