Oferte locuri de munca top

CNAIR si Politia Romana vor pune intrebari

Dacă veți fi tras pe dreapta de echipaje mixte CNAIR – Poliția Română să știți că acestea desfășoară anchetele de circulație ”Origine — Destinație”.

Anchetele se vor desfășura pe întreaga rețea de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi, aflate în administrarea CNAIR, în zilele de 21 septembrie, 28 septembrie, 12 octombrie și 26 octombrie 2022 în intervalele orare 08:00 – 12:00 și 14:00 – 18:00.

Recenzorii CNAIR și agenții de circulație vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă și le vor adresa un set de întrebări, care vor consta în:

* originea plecării în cursa (ex.: București, Zalău);

* destinația cursei (ex.: Suceava, Chișinău);

* scopul călătoriei (ex.: turistic, acasă, loc de muncă, alte scopuri);

* pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii;

* pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.

O noua etapa pentru o varianta ocolitoare, cu lucrari de peste 2 mil euro

Nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare. Informațiile solicitate sunt complet anonime în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor.

Acest studiu, coordonat prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică, constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.

Acțiunea se va desfășura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea de drumuri naționale din România.

Sus