Oferte locuri de munca top

CNAIR: nou director general

Directorul general al CNAIR, doamna Mariana Ioniță, a fost înlocuită în funcție de un consilier de stat al premierului Florin Cîțu.

Totodată, noul președinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere este Bogdan Pascu.

Noul director general al CNAIR este Cristian Pistol, consilier pe probleme de infrastructură al premierului Cîțu.

Pistol Cristian Ovidiu Cătălin are diploma de inginer în Construcții Civile, Industriale și Agricole, de la Universitatea Tehnică de Construcții București.

Potrivit CV-ului său de la CNAIR, el a fost din septembrie 2020 și până în prezent, director Implementare Proiecte la CNAIR S.A., București.

În ianuarie 2020- septembrie 2020 a fost administrator TAROM. De asemenea, din 20 aprilie 2021 figurează ca fiind în funcție la Secretariatul General al Guvernului.

Mariana Ioniță a fost numită pe 25 februarie 2020, în funcția de Director General provizoriu al companiei. Doamna Ioniță deținea funcția de Director Direcția Reglementări Tehnice și Autorizații de Construire în cadrul Ministerului Transporturilor.

Mariana Ioniță este de profesie inginer constructor, absolventă a Universității Tehnice de Construcții București și are o vastă experiență în dezvoltare politicilor publice și în managementul programelor naționale din domeniul infrastructurii și al transporturilor.

Mariana Ioniță l-a înlocuit în funcția de director general al CNAIR S.A. pe Sorin Scarlat.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

 

Sus