Oferte locuri de munca top

CNAIR: Noi numiri in functii de directori

După ce au fost făcute mai multe propuneri pentru diverse funcții din cadrul CNAIR și două DRDP-uri, membrii Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au fost de acord cu propunerile conducerii executive, conform celor mai recente hotărâri.

Astfel, în cadrul CNAIR Central, vor fi făcute următoarele numiri:

* Budescu Gabriel în funcția de director general adjunct Direcția Generală Pregătire Proiecte și Verificarea Calității pe o durată determinată de 6 luni

* Udeanu Ionuț Adrian în funcția de director Direcția Tehnică pe o durată determinată de 6 luni

* Pelin Alexandru Florin în funcția de director Direcția RK Reabilitare Înlocuire Lucrări de Artă pe o durată de 6 luni

* Cerneștean Mihai Felician în funcția de director Direcția Implementare Proiect, pe o  durată determinată de 6 luni sau până la revenirea în activitate a titularului postului, Pistol Cristian

* Nunca Otilia-Florentina, în funcția de Director adjunct (Autostrăzi) – Direcția Implementare Proiecte, pe o durată determinată de 6 luni.

Lucrari de covorare bituminoase, de peste 4,5 mil euro, vor intra in licitatie

În cadrul DRPD București Dinu Daniel Augustin va fi numit în funcția de director general regional în cadrul DRDP București, pe o durată determinate de 6 luni.

Totodată, în cadrul DRDP Craiova Pistol Constanța va fi numită în funcția de director al Direcției Implementare Proiecte în cadrul DRDP Craiova, pe o durată determinată de 6 luni.

De asemenea, au fost inițiate demersurile necesare prelungirii detașării în cadrul DRDP Craiova a domnului Călin Cosmin Petruț, șef Serviciu Mecanism Economic și Sinteze Economice în cadrul Administrației Bazinale de Apă Jiu și numirea acestuia în funcția de Director Regional la DRDP Craiova.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus