Oferte locuri de munca top

CNAIR are probleme cu un constructor italian

Contractantul unui important proiect rutier nu şi-a îndeplinit la timp obligaţiile contractuale, a constatat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA.

Este vorba despre realizarea proiectului „Pasaj denivelat pe centura de ocolire Arad (DN 7 km 540 + 248) peste CF Arad – Bucureşti”.

În urma licitaţiei organizate în luna martie a acestui an, ofertantul desemnat câștigător este firma italiană SPIC SRL, cu o valoare de 31.146.994 lei, fără TVA.

La jumătatea lunii iulie a fost dat ordinul de începere a lucrărilor și după trei luni stadiul fizic de execuţie a lucrărilor era de 7%.

Potrivit contractului, lucrările ar trebui finalizate în iulie anul viitor.

Pe şantier exista o slabă mobilizare a personalului necesar pentru execuţia lucrărilor, au constatat reprezentanții beneficiarului.

În urma controlului a fost constatată nerespectarea termenelor menţionate în programul de execuţie a lucrărilor de referinţă.

12 oferte pentru lucrari de reparatii drumuri, de peste 163 mil euro

SPIC derulează și contractul de lucrări (actualizare proiect tehnic şi execuţie lucrări) aferente obiectivului de investiţii „Pasaj Inferior Solventul”, atribuit de Primăria municipiului Timișoara. Prețul acestui contract a fost actualizat în octombrie anul acesta la 93,8 milioane de lei.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus