Oferte locuri de munca top

CNADNR: Fisurile de pe autostrada Orăştie–Sibiu sunt superficiale

CIMG0531Fisurile apărute pe tronsonul de autostradă Orăştie–Sibiu, Lot 3, deschis circulaţiei în 14 noiembrie a.c., sunt de natură superficială şi nu afectează stabilitatea corpului autostrăzii şi siguranţa traficului rutier, potrivit unui comunicat transmis de CNADNR.
Reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri atrag atenţia asupra faptului că  recepţia lucrărilor nu a fost efectuată şi nici nu va fi până când antreprenorul, Salini Impregilio, nu va remedia toate degradările superficiale apărute pe acest sector de drum.
Antreprenorul are totodată datoria de a remedia defectele apărute atât în perioada de execuţie a lucrărilor, cât şi în perioada de garanţie de patru ani.
“Menţionăm că lucrările de remediere vor fi executate pe riscul şi cheltuiala Antreprenorului, fără costuri suplimentare pentru CNADNR SA.”, subliniază reprezentanţii CNADNR.
La momentul de faţă antreprenorul şi consultantul cauzele care au determinat producerea acestor fisuri în scopul stabilirii măsurilor de remediere necesare.

Lucrările la autostrada Orăştie-Sibiu, Lot 3, au demarat în septembrie 2011. Valoarea contractului încheiat cu Salini Impregilio s-a ridicat la suma de 137 milioane euro.

Sus