Oferte locuri de munca top

CNADNR controlează unităţile de implementare

HPIM7290(cladirea-ministerului-transporturilor)Unităţile de implementare a proiectelor CNADNR finanţate din fonduri nerambursabile vor fi supuse unui control privind modul de certificare şi efectuare a plăţilor pentru toate obiectivele finanţate din fonduri nerambursabile.

Acest control are ca scop identificarea unor eventuale întârzieri nejustificate în realizarea proiectelor şi mai ales a măsurilor administrative ce se impun. Totodată se urmăreşte şi identificarea unor eventuale plăţi nejustificate. De acest control vor fi vizate atât firmele de construcţii, cât şi firmele de consultanţă. Conform planului de acţiuni adoptat în acest an, compartimentele funcţionale ale companiei sunt obligate să comunice periodic stadiul de îndeplinire al acestuia”, a declarat Narcis Neaga, Director General al CNADNR SA.

Totodată, conducerea CNADNR SA susţine că a solicitat în permanenţă unităţilor de implementare rapoarte cu privire la stadiul de realizare a contractelor pe care le monitorizează/derulează acestea.

În urma analizei  acestora se pot identifica atât cauzele  unor eventuale întârzieri sau neconformităţi, cât şi măsurile ce trebuie adoptate pentru derularea corespunzătoare a proiectelor.

Sus