Oferte locuri de munca top

Clujul atrage investitorii italieni

DSC_0403Judeţul Cluj prezintă oportunităţi pentru oamenii de afaceri italieni mai ales în domeniul proiectării, execuţiei şi montajului locuinţelor pe structură metalică.
O delegaţie de investitori italieni a fost primită la începutul acestei săptămâni de Ioan Oleleu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj. Italienii s-au arătat extrem de interesaţi de posibilitatea de a achiziţiona astfel de structuri proiectate şi executate în judeţul Cluj şi care urmează a fi montate în Italia fie de către companiile producătoare, fie de societăţi italiene.
Oportunităţi de colaborare există şi în domeniul agro-industrial. Consiliul Judeţean Cluj a iniţiat un proiect care vizează construirea unei unităţi de abatorizare de mare capacitate în comuna clujeană Iclod. La finalul discuţiilor cu privire la modalităţile în care proiectul s-ar putea adapta la realităţile şi mediul local, s-a convenit desemnarea de către administraţia clujeană a unui reprezentant din cadrul Clusterului Agro Transilvania care se ocupa în mod direct de acest proiect.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu, a precizat: „Consider întâlnirea cu investitorii italieni ca fiind extrem de utilă întrucât nu a fost una strict protocolară ci mai degrabă una de lucru în care am discutat aspecte concrete menite să contribuie la demararea unor proiecte comune. Ceea ce este însă cu adevărat îmbucurător în ceea ce priveşte ambele domenii majore care au făcut obiectul discuţiilor noastre e faptul că am reuşit ca judeţul Cluj să nu mai fie privit strict ca o piaţă de desfacere în care să fie comercializate diverse produse străine, ci ca o locaţie ideală pentru a dezvolta proiecte direct productive şi capabilă să exporte în Italia produse de calitate.

Sus