Oferte locuri de munca top

City Gate a devenit complet verde

City GateCel de-al doilea turn al ansamblului de birouri City Gate din Piaţa Presei Libere este certificat drept clădire „verde”. City Gate South Tower a obţinut certificarea LEED Silver.
Prima clădire din ansamblu, City Gate North Tower a fost certificat cu succes încă din 2013, devenind prima clădire în operare din Bucuresti care a obţinut o certificare LEED.
Colliers International Romania a coordonat procesul de certificare pentru ambele turnuri.
City Gate, proiectul de birouri dezvoltat de GTC şi Bluehouse, cuprinde două turnuri a câte 18 etaje fiecare. Clădirile de clasa A au o suprafaţă construită de 44.000 de metri pătraţi.
„City Gate reprezintă o dovadă clară că dezvoltarea de clădiri verzi este mai mult decât o tendinţă în vogă, ci un răspuns al pieţei la nevoile concrete ale chiriaşilor care ocupă spaţii de birouri, în special ale companiilor multinaţionale. Principalele argumente care au determinat certificarea City Gate au fost consumul redus de apă, managementul durabil al deşeurilor şi eficienţa energetică ridicată pe care proiectul le oferă”, a precizat Oana Stamatin, Senior Associate LEED în cadrul departamentului de Real Estate Management Services al Colliers International Romania.

Sus