Oferte locuri de munca top

Cities of Tomorrow # 3: Mobilitate

CoT#3_web_275x100px Camera de Comert si Industrie Romano-Germana si Asociatia Zeppelin organizeaza cea de-a treia editie a forumului Cities of Tomorrow, cea mai importanta intalnire din Romania dintre business, arhitectura si administratie. Evenimentul va avea loc în data de 24 martie 2015, ora 9.00 în cadrul  Hotel Crowne Plaza, Bucuresti.

Evenimentul este gandit ca un mix intens si bogat de prezentari, discutii in cadru organizat si networking. Conferintele unor personalitati internationale se combina cu analize si propuneri pentru contextul romanesc.

Discutam impreuna despre cum ne miscam in si intre orase, despre cum se misca orasele si arhitectura, despre cum sa acceleram si ghidam dezvoltarea, despre noi sisteme de transport si infrastructura inteligenta, tehnologii pentru comunicare, gestiune si constructii.

O sesiune comuna – „Orase inteligente, mobilitate inteligenta” – si doua workshopuri separate – „Oameni mobili, arhitectura mobila” si ”Orase in miscare” trateaza mobilitatea din doua perspective principale:

1. Relatia dintre mobilitate si oras.

Vorbim despre ultimele tendinte in transportul public si privat – sisteme de management si vehicole inteligente, infrastructura, intermodalitate, car-sharing, smart parking, viziuni si politici de mobilitate, proiecte si operatiuni concrete. Toate acestea sunt puse in legatura cu perspectiva urbana si cea economica: strategii si planificare, dezvoltare urbana, mobilitate, investitii si piata de real estate, orasul sustenabil.

Cei doi vorbitori internationali, specialisti de prestigiu, ne prezinta tendinte de ultima ora  si filozofia si actiunile de succes. Specialisti romani din domeniul transportului, afacerilor, arhitecturii,  reprezentanti ai companiilor de top si ai administratiei dezbat situatia si perspectivele din Romania.

2. Mobilitatea de dincolo de transport. O lume in miscare

Intelegem prin mobilitate si transformarile rapide, evolutiile explozive din tehnologiile de comunicatii si control si, in general din revolutia digitala si implicatiile asupra acestora societatii, folosirii spatiului si, deci, a arhitecturii si amenajarilor.

Discutam aici despre casa si biroul viitorului, noi modele de afaceri, noi consumatori si noi piete, revolutia verde si noua paradigma a constructiilor (inclusiv integrarea vehicolelor inteligente si a sistemelor de transport colaborativ), dar si despre crearea si regenerarea spatiilor urbane si a constructiilor existente.

 Inregistrati-va acum si luati parte la dezbateri!

 Cei doi Key-speakers si-au confirmat deja prezenta :

Michael Horodniceanu, Ph.D., presedinte al MTA Capital Construction, supervizeaza in momentul de fata proiecte in valoare de peste 20 de miliarde USD. In trecut a ocupat postul de New York City’s Traffic Commissioner. Expert in domeniul infrastructurii de transport, atat in domeniul public cat si in cel privat.

Prof. Jörn Walter, Chief Urban Planner al orasului Hamburg (anterior Dresda), Germania. Expert in dezvoltare urbana si arhitectura, detinator al „Schinkelpreis Städtebau” (Premiul Schinkel pentru urbanism), profesor invitat la Universitatile din Viena, Dresda si Hamburg.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Rosemarie Negrea

Tel: +40 21 2079167

Email: negrea.rosemarie@ahkrumaenien.ro

Sus