Oferte locuri de munca top

CIROM: Master Planul este al României, nu al vreunui partid

Mihai Rohan, preşedintele CIROM – Patronatul din industria cimentului şi altor produse minerale pentru construcţii din România

Mihai Rohan, preşedintele CIROM – Patronatul din industria cimentului şi altor produse minerale pentru construcţii din România

Iniţiativa de a se realiza un consens politic, cu toate partidele parlamentare, în ceea ce priveste Master Planul General de Transport, este benefică pentru sectorul de construcţii. “Master Planul nu este al vreunui partid. El este al României şi aşa trebuie tratat”, ne-a declarat Mihai Rohan, preşedintele CIROM – Patronatul din industria cimentului şi altor produse minerale pentru construcţii din România.
Deoarece Master Planul reprezintă un document strategic pe termen lung, un astfel de consens politic asigură predictibilitatea unor lucrări de mare anvergură şi totodată posibilitatea unei planificări multianuale (ar fi de dorit pe o perioadă de 3 ani), apeciază domnul Rohan.
La rândul lor, producătorii de ciment sunt pregătiţi să ofere produsele şi serviciile tehnice adecvate fiecărei situaţii specifice, afirmă preşedintele CIROM.
Pe de altă parte, guvernanţii trebuie să spună şi care sunt resursele concrete de care dispun pentru realizarea acestor investiţii, astfel încât Master Planul să nu rămână doar o listă de dorinţe. În acest sens, reprezentantul CIROM solicită guvernanţilor să nu mai înceapă niciun proiect până nu au sursa de finanţare asigurată în totalitate.

Sus